Our Blog

Oude Successen en aankomende events

We stevenen al weer af op de feestdagen. Dat betekent dat er een hoop mooie Comedy Shows aankomen. Denk aan de bedrijfsborrels, Comedy Diner Shows en maatoptredens. Wij van Comedy Spot kijken hier enorm naar uit. Er is immers niet mooier dan de mensen laten schateren en bulderen van het lachen. Er is niets gezonders dan lachen! Ook is er niets wat meer verbroedert dan samen dezelfde humor delen, nietwaar?

Maar voordat we vooruit kijken, mogen we ook best eens genieten van de shows die achter ons liggen. Comedy Spot organiseerde in de voorbije maanden ook een aantal openbare Comedy Shows. In Breda, in Valkenswaard en niet te vergeten in Hillegom.

Want steevast doen wij elk jaar de Hillegomse Feestweek aan. Vorig jaar maakte Johan van Gulik daar furore en wist hij de hele zaal op zijn hand te krijgen. Een maand geleden was het de beurt aan de grappenvirtuoos Roel C. Verburg. Roel is een podiumbeest pur sang en dat hebben ze geweten in Hillegom. Hij brengt behalve hilarische conferences ook keigeestige comedyliedjes. Eigenlijk is elke zin van zijn liedjes een spitsvondige oneliner. Er viel dus een hoop te genieten voor de fijnproevers maar ook voor de mensen die gewoon onbekommerd wilden lachen.

Laten we vooral ook niet onze spetterende comedyshow in Breda vergeten. In Cafe Publieke Werken organiseren wij op maandelijkse basis een onvergetelijke Comedy Show. Meestal met 1 Master Of Ceremony, 2 dolgeestige acts voor de pauze en tot slot een daverende Headliner. Omda Breda in het zuiden ligt, maken wij ook graag gebruik van onze Vlaamse comedians in ons bestand. Zo hadden we de eer dat Bas Birker (Nederlander uit Belgiƫ) de taak van MC op zich nam. De rake improvisaties volgden elkaar in hoog tempo op. Tot slot was het de beurt aan de nieuwe Vlaamse revelatie genaamd Lukas Lelie om de show onvergetelijk af te sluiten.

28 oktober staat de volgende show in Cafe Publieke Werken in Breda op het programma. Wilt u als bedrijf of als locatie onze comedians komen bekijken laat het ons weten en neem contact op via ons contactformulier.
Niemand minder dan de virtuoze Roel C. Verburg zal die avond gaan afsluiten en een staande ovatie achterlaten!

Leave A Comment
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube