Roel C. Verburg

Roel C. Verburg is bekend van TV. Zo was hij te zien bij Javier Guzman Presenteert en Kopspijkers. Recentelijk was hij ook op TV bij het populaire Padoem Patsss.
Zijn succes kwam echter niet uit de lucht vallen want hij won eerder al diverse prijzen en bereikte tal van finales van comedy- en cabaretfestivals.
Hij speelde ook een avondvullende cabaretshow en trad op in theaters, poppodia, festivals en tal van horeca-locaties.
Naast zijn televisiewerk is hij dikwijls op de radio te horen waarvoor hij satirische liedjes op maat brengt inspelend op de actualiteit.

 

Wat Roel C. Verburg uniek maakt?
Met zijn roots in de muziek heeft Roel een afwisselende en hilarische act opgebouwd vol grappen en comedyliedjes. Ja ja,  ‘comedyliedjes’! Waarbij bijna elke zin een grap is en dus de grapdichtheid enorm hoog is. Elk nummer is in feite een boeiende opeenstapeling van grappen. Zijn act is daarom origineel, fantasievol en geraffineerd. Ook zijn ‘spoken word’ stukjes zijn zonder uitzondering hilarisch. Roel C. Verburg weet verhalen zo op te bouwen dat je steeds weer een nieuwe dubbele bodem ontdekt.

 

Comedy shows en andere shows met Roel C. Veburg
Verburg heeft een enorm repertoire. Hij kan daarom een korte act spelen maar ook een avondvullende show voor zowel een openbare gelegenheid als een besloten gezelschap. Boek hem solo of in een line-up show samen met andere comedians. Meestal treedt Roel dan op als laatste, als hilarische afmaker, ook wel de Headliner genaamd. Roel C. is ook te boeken met ons Theaterdiner en Comedy Dinner. Door zijn veelzijdigheid past hij in elk concept en bij elke doelgroep. Last but not least, hij is de ideale artiest voor Cabaret op maat.

 

Hoe kan ik Roel C. Verburg boeken?
Wij zijn 24/7 bereikbaar, laat eventueel een bericht achter en Comedy Spot belt je zo snel mogelijk terug.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube