Dubbelgangers

Zou dat niet leuk zijn? Dat jouw gezelschap nietsvermoedend ineens Willem-Alexander ziet binnenwandelen? De monden vallen open en iedereen kijkt nog verbaasder wanneer zijn accent en stem ook nog identiek klinken. Dubbelgangers en lookalikes geven je feest of belangrijke gelegenheid extra ambiance. Sommige van onze dubbelgangers hebben ook een hele act in huis en praten met Jan en alleman. Anderen lijken niet alleen op die bekende zangeres of zanger maar kunnen ook hetzelfde repertoire zingen. Dan heb je een dubbelganger en muzikaal entertainment in één klap. Hoe voordelig is dat?

Onze dubbelgangers en lookalikes
De keuze aan dubbelgangers en lookalikes die we hebben is ongekend. Laat een oude held zoals Johan Cruijff, Elvis Presley of Michael Jackson uit de dood opstaan. Of zoek je naar een hedendaagse held, zoiets als Marco Borsato of Justin Bieber? Of is het gepaster om een sportman of royalty over de vloer te hebben. Laat ons je voorkeuren weten en we doen je direct een scherp en smeuïg aanbod.

Optredens van dubbelgangers, een paar voorbeelden
Stel de jarige of middelpunt van een vrijgezellenfeest is helemaal wild van een speciaal persoon. Hoe leuk is het dan als de celebrity in kwestie ineens het feestje komt binnenwandelen. De hilariteit wordt extra groot als deze ook nog het woord neemt. Of stel je een bedrijfsvent voor waar ineens de ogenschijnlijke premier naar de microfoon loopt voor een hilarische fakespeech. Vooraf nemen we de act van onze dubbelganger met je door zodat de gebeurtenis extra memorabel wordt.

Kosten inhuren dubbelgangers
Bel of mail Comedy Spot voor een prijsindicatie. Geef daarbij aan in welke dubbelganger of lookalike je geïnteresseerd bent en voor hoe lang je deze wilt inhuren. Geef ons ook graag aan wat je van het optreden van onze dubbelganger verwacht. Heb je geen idee en vind je het moeilijk om een keuze te maken. Wij nemen je specifieke gelegenheid graag met je door zodat we je van leuke ideeën kunnen voorzien.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube