Workshop Plat Rotterdams

Plat Rotterdams een leerzame en hilarische workshop
Leer babbelen als een echte Rotterdammer en lach je kapot om die typische Rotterdamse humor! De Workshop Plat Rotterdams is ideaal om met je groep een paar sfeervolle uurtjes door te brengen. Bij deze workshop kruip je in de huid van een rasechte Rotterdammer. Je leert praten, zingen en de mimiek van Rotterdamse types. Want vergis je niet, Rotterdam is een cultuurtje op zich!

Geschikt voor allerlei groepen
De workshop wordt lekker relaxed gegeven door onze oer-Rotterdammer. Een grappige en gebekte workshopleider die het taaltje en de gewoontes van Rotterdammer van A tot Z  kent. Hij weet iedereen, van jong tot oud, te verleiden tot een paar Rotterdamse uitspraken of een echte Rotterdamse meezinger. Perfect dus als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieviering of eigenlijk elk groepsuitje.

Waar is de Workshop Plat Rotterdams?
Natuurlijk houden wij dit feestje in een echte Rotterdamse kroeg. Wij hebben een fraaie selectie van kroegen die ons verwelkomen. We zorgen voor een ruimte waarbij jullie je eigen Rotterdamse sfeer kunnen beleven en lekker kunnen lachen en dollen.

Wat moet ik nog meer weten over Plat Rotterdams?
Bij deze Workshop krijg je jouw eigen boekje ‘Plat Rotterdams’ daarna gaan we eerst de komische uitspraak oefenen. De natte t’s komen om de haverklap voorbij, zul je merken. Onze Rotterdam-kenner heeft ook een aantal levendige en komische anekdotes paraat, over het Rotterdamse leven en markante Rotterdammers. Wie kent ze niet? Gerard Cox en Jules Deelder? Jawel, we testen ook welke grappige weetjes jullie al kennen over Rotterdam.

Hoe kan ik de Workshop Plat Rotterdams boeken?
Heel simpel. Bel ons of stuur ons een mailtje met de gewenste datum, gewenste tijd en het aantal personen. We sturen je dan zo snel mogelijk een offerte. Trouwens, de workshop kan ook gehouden worden in een andere stad dan Rotterdam. Het is immer jullie feestje!

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube