Comedy Workshop

Bij de onvergetelijke Comedy Workshop ga je onder deskundige begeleiding zelf grappen maken. Wij dagen je uit om te grappen te verzinnen en deze uit te serveren. De Comedy Workshop sluiten we af met een hilarische eindpresentatie.

Verloop Comedy Workshop: de inleiding
De Comedy Workshop duurt ca 2 uur en in deze uren ga je een hoop beleven. Om te beginnen word je hartelijke verwelkomd door onze professionele comedian en workshopbegeleider. In een gezellige en knusse settting geniet je samen met je gasten van het inleidende deel van deze Comedy Workshop. Tijdens deze introductie hoort je alle ins en outs over het bedrijven van Stand Up Comedy. We gaan aan de slag met ‘setups’, ‘punches’, timing, intonatie, karakter en geloofwaardigheid. Kortom alle aspecten waar een comedian mee te maken heeft. Onze goedlachse comedian geeft antwoord op vragen zoals: ‘Hoe bouw je een grap op?’, ‘Wanneer is iets grappig?’ en ‘Hoe zet ik mijzelf neer?’

Verloop Comedy Workshop: grappen schrijven
Nu iedereen wat wijzer is geworden worden er teams ingedeeld en gaat elk team met een uitdagende opdracht zelf grappen bedenken. De opdrachten kunnen bestaan uit verschillende missies. Zo kan u uitgedaagd worden om grappen te schrijven over de actualiteit. Weer een ander team wordt gevraagd om te ‘roasten’. Dat houdt in dat zij hun collega’s of vrienden eens flink op de hak mogen nemen. Je kunt je voorstellen dat dit geheid hilarisch wordt! Maak je geen zorgen want je staat er  bij deze opdrachten niet alleen voor. Je werkt immers in teamverband en bovendien: jullie comedian en expert loopt ook rond met slimme tips!

Verloop Comedy Workshop: showtime & feedback
Zodra elk team de nodige hilariteit heeft voorbereid is het showtime! Dat betekent dat elk team de verzonnen vondsten ten gehore gaat brengen in een heuse Comedy Show. Een knusse privé show voor elkaar! Dus tijd om elkaar te filmen en later eens nostalgisch terug te blikken. Uiteraard is er tijdens de presentaties ruimte voor feedback van elkaar en van onze workshopleider. Aan het eind van de Comedy Workshop kun je terugblikken op een vermakelijk en leerzaam dagdeel. Want van die comedyvaardigheden heb je gegarandeerd de rest van je leven plezier!

Comedy Workshop voor bedrijf, familie, vriendengroep of vrijgezellenuitje
De Comedy Workshop is geschikt voor elk gezelschap. Van personeelsfeest tot vrijgezellenuitje of ander groepsuitje naar keuze. De Comedy Workshop is te boeken op elke dag of tijdstip naar voorkeur. Wij kunnen de Comedy Workshop geven bij je organisatie of bij je thuis. Of wij reserveren speciaal voor jouw groep een geschikte workshopruimte in een woonplaats naar keuze. Want wij geven onze Comedy Workshops in heel Nederland en België!

Kosten Comedy Workshop
De kosten zijn variabel en afhankelijk van factoren zoals:
– het aantal deelnemers
– het aantal benodigde begeleiders
– inclusief of exclusief zaalhuur
– reisafstand
Bel of mail ons om een indicatie te krijgen. Aan de hand van jouw groep en wensen zullen we je een mooie aanbieding doen.

Comedy Coaching
Wil je individuele coaching krijgen op het gebied van Stand Up Comedy. Ook dat is bij ons mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube