Cristian Pielich

Als stand up comedian is Cristian Pielich een vreemde eend in de bijt. Dat is ook de reden dat zijn verschijning zo verrassend is. In zijn comedy show spot hij graag met het leven van artiesten en ook met zichzelf. Noem zelfspot gerust zijn handelsmerk. Deze unieke stand up comedian speelde met zijn droge oneliners en verhalen op vele podia in het land. Zijn comedy show is op aanvraag breder dan alleen standup. Ook publieksimpro en komische gedichtjes neemt Pielich vaak mee naar het podium. Een innemende verschijning die snel de sympathie van zijn publiek weet te winnen.

Cristian Pielich, bio en carrière
Vele jaren terug begon hij als podiumdichter. Zijn gedichten riepen dikwijls hilariteit op waardoor hij zich steeds verder bekwaamde in het vak van cabaretier en comedian. Na het bereiken van de finales  van het Cabakar-Festival en de Sonnema Talent Night ontwikkelde Pielich zich als vast gezicht op de vele podia in het land.

Cristian Pielich, comedy show
Als persoon en als comedian stelt Pielich zich altijd kwetsbaar op waardoor hij zijn publiek meeneemt in zijn gedachtekronkels en verhalen. Hij weet op gevatte wijze terug te blikken op zijn jeugd en schooljaren, wat voor alle gasten herkenbare onderwerpen zijn. De moeilijkheden van het single-zijn weet hij op geestige wijze te relativeren en dat leidt doorgaans tot een gulle lach bij jong en oud.

Cristian Pielich, boekingen
Wist je dat hij een creatieve duizendpoot is? Pielich is inzetbaar als stand up comedian, cabaretier, Quizmaster, Master of Ceremony en schrijver voor comedy shows op maat. Zijn maatwerk is iets wat hij de afgelopen jaar ontwikkeld heeft en wat hij met veel plezier doet. Pielich vindt het altijd een uitdaging om met de input van een bedrijf of ander besloten gezelschap aan de gang te gaan. Dit levert herkenbare grappen op die door alle aanwezigen met volle lach ontvangen worden.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube