Workshop Plat Amsterdams

Leer plat Amsterdams in twee uur tijd!

Wil je net zo leren praten als rasechte Amsterdammers dat doen? Neem bijvoorbeeld Andre Hazes, Johhny Jordaan of Sjaak Swart? Na deze geinige workshop doe jij ze moeiteloos allemaal na. Daarbij lach je flink wat af samen met je gezelschap. De Workshop Plat Amsterdam is namelijk niet enkel boeiend en grappig maar creëert ook een heerlijk groepsgevoel.

De Workshop Plat Amsterdams
Mocht je een bekakt accent hebben of een zachte ‘g’ gebruiken, geen probleem. Jullie coach Plat Amsterdams is natuurlijk een ras-Amsterdammer die iedereen op weg kan helpen. Niet alleen leer je het accent feilloos aan de hand van grappige voorbeelden, ook je Amsterdamse woordenschat krijgt een enorme ‘boost’. Wanneer gebruik je ‘kennen, kunnen en kannen’ of ‘moeten en motten’ of wat dacht je van ‘zullen en sulluh’? De workshop is lekker interactief en jullie geestige coach zit ook boordevol heerlijke verhalen over Amsterdam en de details van de taal en de gewoontes van de Amsterdammers.

Voor wie is de Workshop Plat Amsterdam?
De Workshop is geschikt voor alle leeftijden. Als je met een groep Amsterdam bezoekt voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest, dan is deze workshop een ideale toevoeging. Zeker als jullie de Amsterdamse cultuur lekker willen opsnuiven. De locatie wordt door ComedySpot geregeld, tenzij jullie zelf al een locatie hebben. Een zaaltje in de bruisende binnenstad of Jordaan maakt het Amsterdamse gevoel natuurlijk helemaal compleet!

Kosten en reservering Workshop Plat Amsterdams
De kosten hangen af van de grootte van je groep. Hoe meer deelnemers hoe attractiever wij de Workshop voor je kunnen aanbieden. Bel of mail ons en we doen je een scherpe aanbieding. In ieder geval is de Workshop Plat Amsterdams te boeken voor elke datum en plek naar keuze. Wij hebben een grote poule aan coaches Plat Amsterdams. Wil je er nog een leuke rondleiding door Amsterdam bij doen ook geen probleem, wij zijn er klaar voor!