Bas Birker

Waarom de comedy show van Bas Birker altijd een succes is? Simpel. Hij is vlot, energiek en zorgt altijd voor harde lach. Hoe doet Bas Biker dat? Door veel sterke grappen te stapelen en in een hoog tempo op je af te vuren. Daarnaast trakteert hij je ook op rake en hilarische improvisaties. Deze Nederlandse comedian komt uit Brabant, maar woont nu in Antwerpen. Inmiddels is hij een bekende Belgische comedian en een veel gevraagde headliner in Vlaanderen. Birker is naast zijn drukke Belgische carrière gelukkig ook in Nederland nog veel te vinden bij onze shows in het land.

Bas Birker en zijn comedy show
Birker behandelt luchtige en herkenbare thema’s. Praktische zaken waar iedereen tegenaan loopt. Of het nou gaat om je relatie, het verkeer of de aanschaf van een nieuw bed. Ongecompliceerde en herkenbare stand up comedy met een hoge dosis hilariteit. Hij uit zijn frustraties relativerend en met veel humor. Dit heeft onophoudelijke lachbuien en applausjes tot gevolg.

Hoge grapdichtheid en up-tempo
Stand up comedian Bas Birker is up-tempo dus geen kans om in te kakken. De heerlijke tempoversnellingen kun je vergelijken met een pittig concert waar de ritmes de show maken. Jouw lachsalvo’s zijn als het ware de ‘background vocals… Kun je het je voorstellen?
Zijn hoge grapdichtheid is het handelsmerk van Bas Birker. Grap op grap! Dus hou je koppie erbij!

Bas Birker boeken, solo of line-up show
Boek vandaag Bas Birker voor je bedrijfsfeest of andere gelegenheid. Hij is de perfecte maatwerk comedian voor een besloten gezelschap. Bedrijfsborrel, bruiloft, verjaardag of ander event. Ook voor een korte of langere openbare show op jouw locatie is hij in te huren. Of boek Bas Birker als headliner van een avondvullende Comedy Show die wij verder voor je invullen! Dan ben je 2 uur onder de pannen met een hilarische show met als uitsmijter Bas Birker uit België.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube