Over Ons

Het team van Comedy Spot

Het team van Comedy Spot bestaat uit ervaren professionals die hun talenten ruimschoots hebben bewezen. Door onze jarenlange ervaring bij theaters, bedrijven en horecalocaties weten we precies wat een show nodig heeft.  Wij weten precies welke comedians en cabaretiers bij jouw doelgroep of gasten passen. Omdat we ervaring hebben met het organiseren van A tot Z weten we wat er allemaal voor het organiseren van een event nodig is.

Maatgerichte aanpak en persoonlijk contact
Elk evenement brengen we tot een succesvol en onvergetelijk einde. Hoe uitdagend deze ook is. De wensen van jou als opdrachtgever staan bij ons centraal. Graag bezoeken wij onze opdrachtgevers. Dit kan thuis of op de locatie waar het event zal plaats vinden. We bieden maatwerk. Jouw wensen zijn immers het belangrijkst. Door deze maatgerichte aanpak en het prettige persoonlijke contact is de succesfactor hoog!

Onze visie: van boeking tot harde lach
Bij het eerste gesprek luisteren wij goed wat je wensen zijn. De vragen: ‘Wat is het doel van het event? Wie is de doelgroep? Hoe groot of klein is het gezelschap? Wat zijn de omstandigheden van een show of optreden?’ zijn voor ons erg belangrijk. Vaak hebben wij ook handige en goede suggesties om het event of uitje nog bruisender en onvergetelijker te maken. Samen komen we dan tot de meest succesvolle oplossing.

Last minute boekingen? Geen probleem!
Onze grondige en maatgerichte aanpak neemt niet weg dat wij snel kunnen schakelen. Heb je al op kort termijn een uitje of event gepland en wilt je daar zo snel mogelijk invulling aan geven? Wij zijn dagelijks bereikbaar en hebben een brede poule van comedians, cabaretiers en entertainers. Daardoor kunnen wij al op zeer kort termijn invulling aan je boeking geven. Onze aanpak is net zo vlot als doeltreffend!

Wij ontmoeten je graag op kort termijn zodat we samen kunnen lachen. Tot snel!

Kantoor

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

Telefoon

020 7009439

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube