Comedy op Maat

Comedy op maat voor een bijzondere gelegenheid

Comedy en cabaret op maat: onze specialiteit
Je zoekt meer dan een standaard hilarische show. Je wilt dat het niet alleen entertainend wordt, maar ook onvergetelijk en bijzonder. Met comedy op maat gaan onze stand up comedians op hilarische wijze in op een speciaal onderwerp, thema of een persoon in kwestie. Een maatoptreden kan ook door een van onze cabaretiers verzorgd worden, als je er ook muziek of een theatraal element bij wilt.

Comedy en cabaret op maat: voor elk soort gelegenheid
Een paar voorbeelden van typische momenten voor comedy of cabaret op maat.
– Verjaardag, trouwerij of vrijgezellenviering
Dit zijn natuurlijk van die typische vieringen waarbij het hilarisch is om de personen in kwestie geheel onverwacht toe te laten spreken door onze maatwerk comedians. Grote lach en een hoog verassingseffect!
– Jubileum organisatie of persoon
Typische gelegenheid om met blijdschap en humor terug te kijken samen met je gezelschap. Met de input vanuit je bedrijf zorgt onze comedian of cabaretier voor een topact op maat.
– Themadag
Heb je in je programma nog een gaatje voor een komische noot bij congres of symposium? Onze comedian op maat zorgt voor een geestige invalshoek en incasseert de gulle lach van de aanwezigen.
– Bedrijfsfeest/ personeelsborrel/ teamuitje
Onze comedian heeft via via wat informatie over de aanwezigen en je bedrijf verzameld en nu is het tijd voor een hilarische ‘roast’!

Comedy op maat boeken, wat nu?
Eerst inventariseert Comedy Spot je wensen. Wie is het gezelschap, met hoeveel personen ben je en om wie draait het? Hoe lang moet het optreden van onze comedian op maat duren? Via een telefonisch gesprek of gesprek op locatie lopen wij deze zaken door. Je kunt ons de aanvullende input per mail sturen. Hoe meer info, hoe meer herkenbare en hilarische grappen onze comedian kan schrijven voor je!

Comedy op maat en de kosten
Onze kosten van comedy of cabaret op maat zijn altijd weer anders. Afhankelijk van de speelduur van de show, de hoeveelheid maatwerk, het aantal personen, de locatie… et cetera. Wanneer wij je wensen scherp in beeld hebben ontvang je een voorstel qua kosten. Wees er zeker van dat de kosten het waard zijn, want comedy op maat is onvergetelijk!