Arie Koomen

Arie Engel Koomen al jarenlang een bekende stand up comedian. Doorgebroken met cabaretduo Arie & Sylvester. Na het winnen van een cabaret festival, overvolle tours en eigen TV-programma’s was het weer tijd om solo te gaan. Inmiddels tourt Arie Koomen weer door het land als stand up comedian, vaak als headliner van een spetterende comedy show.

Comedy show van Arie Koomen
Koomen is een grappenmaker pur sang. Met zijn nuchtere grappen en verhalen tovert hij de sfeer om in een zee van hilariteit en applaus. Zijn comedy show kun je bestempelen tot geniale chaos. Van de hak op de tak gaat Arie Koomen. Hou je koppie erbij want ook zijn tempo is enorm. In sneltreinvaart passeren tal van geestige anekdotes en observaties. Soms geëngageerd maar af en toe is het gewoon heerlijke kolder bedoeld om de lachspieren extra te beproeven.

Arie Koomen laat je lachen en denken….
Koomen beheerst het als stand up comedian om details te zien die een ander zou ontgaan. Hij zoekt graag de wetten van de logica op om via doldraaiende redeneringen tot hilarische conclusies te komen. Deze stand up comedian zet je aan het denken. Zo is elke comedy show van Arie Koomen een belevenis om over na te praten.

Arie Koomen op TV en op de planken
Arie Koomen was lid van de beroemde Lama’s tijdens hun grote succes. Met zijn komische bijdragen was hij wekelijks op de buis. Ook doet hij nog steeds theatershows met Edo Brunner als: Arie & Edo.

Arie Koomen boeken
Arie Koomen is te boeken als onvergetelijke headliner van een comedy show of met zijn solo comedy show. Ook maatwerk voor bedrijven of andere besloten gezelschappen vindt Koomen een uitdaging. Met zijn rijke fantasie weet hij van elk onderwerp of thema een komisch verhaal te maken. Kies de dag, tijd en  gelegenheid en wij kijken voor je of Arie Koomen beschikbaar is.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl