Typetje Inhuren

Onze acteurs doen tal van hilarische en gekke typetjes. Wil je een typetje inhuren? Zo voorzie je een speciale dag of avond van een verrassend sausje. Geschikt voor elk soort evenement van congres tot bruiloft en van verjaardag tot bedrijfsfeest.

Een typetje inhuren? Variatie troef
Bij Comedy Spot kun je een typetje inhuren dat goed acteert, kwalitatief sterk is en op komische wijze improviseert. Ook hebben we een paar typetjes die zeer muzikaal zijn, een goede stem hebben en met hun instrument de show stelen. Of wat dacht je van een typetje dat danst of goochelt? Alles kan bij Comedy Spot.

Komisch typetje? Een aantal voorbeelden…
Het leuke van een typetje inhuren is dat je er alle kanten mee op kunt. Zo kun je kiezen voor een grappige butler als gastheer, een maffe waarzegger, een dronken en onhandige serveerster of een troubadour die rondloopt en improviserend liedjes op maat brengt. Om nog een aantal voorbeelden te noemen: een piccolo, een knotsgekke kok, een vreemde beveiliger, een absurde fotograaf, een hilarische zwerver of een dwaze schoonmaakster. En dat is nog maar een kleine greep uit ons grote bestand aan grappige typetjes die onze acteurs neerzetten.

Onze typetjes: ervaren, professioneel en succesvol
Een typetje inhuren biedt succesgarantie. Onze acteurs kunnen namelijk goed improviseren en stellen zich in op de omstandigheden van uw event. Zij kunnen stuk voor stuk buigen over jarenlange ervaring. Deze typetjes zijn dus beproefd en hebben al vele successen geboekt. Hun amuserende act slaat aan bij jong en oud en is zowel geschikt voor een zakelijk event als een informele viering.

Undercover typetje inhuren?
Het is natuurlijk extra verrassend als het typetje zich voordoet als een van de gasten en zich van daaruit een act ontwikkelt. De hilariteit en impact zal extra groot zijn wanneer het typetje steeds meer de aandacht op zich vestigt.

Persoonlijke inbreng en maatwerk
In samenspraak kijken we ook goed wat het best bij je feest of gelegenheid past. Gaan we voor de ‘undercover-aanpak’ of kiezen we een andere verrassende insteek? Wij en onze typetjes hebben ook vaak aanvullende ideeën. We kruipen in de huid van je event en maken een plan dat tot de meeste hilariteit, vermaak een verrassing zal zorgen. Maatwerk is onze specialiteit! Dit wordt onvergetelijk!

Kosten typetje inhuren
De meeste acteurs worden betaald per dagdeel. Uiteraard verschilt de prijs per typetje en ook of er sprake is van aanvullend maatwerk. Zoals bijvoorbeeld een voorbereide act gericht op een of meerdere personen uit het gezelschap. Geef ons je wensen door en dan sturen we je direct een prijsindicatie door.

Kantoor

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

Telefoon

020 7009439

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube