Beveiligingsagent Barry

Komische beveiligingsagent Barry is de roddel van de dag!

Iedereen op jouw event heeft het steeds maar over Beveiligingsagent Barry. Deze rare snuiter is al veel mensen opgevallen. In eerste instantie denk je: ‘niets aan het handje’. Daarna laat Barry steeds meer wenkbrauwen fronsen. Sommigen begrijpen er niks van en anderen liggen helemaal in een deuk. Want Barry gedraagt zich niet bepaald als de doorsnee beveiliger. Hij haalt rare fratsen uit en overgiet de voorbijgangers met grappige anekdotes.

Beveiligingsagent Barry bij jouw gelegenheid
Hoe kun je onze komische Beveiligingsagent inzetten? Je kunt ervoor kiezen om Barry zijn gang te laten gang en hem tussen de mensen door laten lopen, op zoek naar babbelmaatjes. Zijn rondgang zal zeker niet onopgemerkt blijven. Of heb je een speciale taak voor Barry? Deze Beveiligingsagent is dikwijls ingezet als komische portier of als gids. Zeker als jouw event zich afspeelt op een groot terrein of in diverse zalen dan is een komische gids als Barry en ludieke toevoeging aan je event.
Of laat hem de speciale bodyguard zijn van een jarige of de directeur van het bedrijf. Bizar leuk!

Onze komische beveiligingsagent, een ervaren prof
Barry toonde zich als komische Beveiligingsagent met succes op diverse gelegenheden. Van verjaardag tot bruiloft en van bedrijfsborrel tot personeelsfeest. Ook voor themadagen of zakelijke events zoals een beurs, congres, symposium of activiteiten dag is Barry het perfecte sausje voor een onvergetelijke happening. Op de foto met onze komische Beveiligingsagent? Ga je gang!

Kosten Beveiligingsagent Barry
De kosten van dit komische typetje hangen af van een aantal dingen. Het aantal uren dat u Barry wilt inzetten en ook de reisafstand. Tot slot willen wij graag weten of er nog maatwerk bij komt kijken? Wilt u dat onze Beveiligingsagent een komisch woord richt tot de aanwezigen dan kan hij ook daarvoor op maat schrijven. Bel of mail ons om alles door te spreken en voor een prijsindicatie.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube