Komische Act

Van grappig typetje tot tonprater en van dubbelgangers tot stand up comedians

Bij Comedy Spot kun je terecht voor elk soort komische act. Van grappig typetje tot tonprater en van dubbelgangers tot stand up comedians. Onze acteurs en humoristen weten elk feestje op te luisteren met een act vol komische noten. Bruiloftsfeest, vieringen, personeelsuitje of een zakelijk event? Elke gelegenheid die behoefte heeft aan een dosis sfeer en humor trakteren wij op een onvergetelijke komische act. Zie hier de categorieën acteurs en humoristen die we hebben. Welke past het best bij jouw gelegenheid?

Typetje inhuren
Een typetje inhuren is altijd een succes omdat een typetje meebuigt met de gelegenheid en gezelschap. Een komisch typetje kan bijvoorbeeld de maffe gastheer/ gastvrouw spelen of als klunzige ober tussen het publiek doorlopen. Ook is het mogelijk dat een komisch typetje zich gedraagt als een van de gasten maar op een zeker moment de aandacht op zich vestigt. Er zijn dus met een hilarisch typetje allerlei maatgerichte varianten voor jouw feest, bijeenkomst of event mogelijk. Lees hier meer over Typetje inhuren.

Dubbelgangers
Met een dubbelganger maak je van jouw feestje of viering een extra groot succes. Dubbelgangers zijn de onvergetelijke kersen op de taart waar iedereen het over jaren nog over heeft. Alle gasten kunnen stuk voor stuk op de foto met een celebrity naar keuze. Met trots zullen zijn hun ontmoeting met hun idool op social media delen… Popster, royalty, sportman of een verstrooide wetenschapper als Einstein. Het kan allemaal. Ook zangers die niet alleen lijken maar ook een optreden verzorgen. Meer weten over het inhuren van dubbelgangers?

Tonpraters
Comedy Spot brengt deze humoristische traditie naar jouw gezelschap. Onze tonpraters kunnen met hun hilarische act jouw feest of event compleet maken. De ingrediënten zijn hilariteit, verrassing en folklore. We hebben een breed bestand van tonpraters met elk een eigenzinnige en originele act die aansluit bij een groot publiek en diverse gezelschappen. Kijk hier voor meer over Tonpraters.