Vincent Geers

Vincent Geers is als comedian en cabaretier niet meer weg te denken uit de wereld van de lach. Als winnaar van het Cameretten-festival stond hij in tal van theaters met zijn one man show. Als stand up comedian is hij te boeken met zijn korte of langere act. Solo of als onderdeel van een line-up show. Met zijn gevarieerde comedy show is Vincent Geers bij alle doelgrepen populair.

Vincent Geers, geëngageerde performer
Geers kiest ervoor om niet onnodig shockerend of beledigend te zijn. Hij bewijst dat je ook zonder gevloek en grove grappen de show kunt stelen. Zijn fraai opgebouwde verhalen vol nagespeelde dialogen boeien en leiden altijd tot een mooie climax. Met zijn ervaring van de theaterschool weet hij zijn comedy show tot in de detail uit te spelen. Vincent Geers is immer een begenadigd performer.

De comedy show van Vincent Geers
Geers is dan wel een brave borst,  maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak wordt teruggevraagd.

Vincent Geers, zijn werk en leven
Naast zijn drukke agenda vol comedy shows regisseert Vincent cabaret shows van andere theatermakers. Ook schrijft hij voor cabaretprogramma’s van diverse bekende cabaretiers. Een druk baasje dus, zowel op het podium als achter de schermen…

Vincent Geers boeken
Je kunt Vincent Geers boeken via Comedy Spot. Dit kan als solo act of als afsluiter van een hilarische Comedy Night. Dan speelt hij samen met andere comedians de pannen van het dak. Of heb je behoefte aan een stukje maatwerk? Heb je een besloten gelegenheid die voorzien moet worden van humor op maat? Met de nodige input weet Vincent Geers daar zeker een mooie draai aan te geven.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube