Comedy Show

Op zoek naar een hilarische Comedy Show of Cabaret Optreden?

Onze Comedy Show is een hilarische voorstelling met twee of meer professionele stand up comedians. Geschikt als openbaar event, maar ook als show voor een besloten gezelschap. Tijdens deze Comedy Show zorgen 2 tot 4 stand up comedians voor een feest van lach, humor en sfeer.

Comedy Show of Cabaret Optreden als openbaar event
ComedySpot speelt deze show in theaters, kroegen, grand cafés, festivals en andere podia. Ben jij de organisator van een locatie en wil je een onvergetelijke twee uur durende show voor je gasten organiseren? Bij ons weet je zeker dat je comedians en cabaretiers met kwaliteit krijgt en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een stortvloed aan sterke verhalen en briljante grappen die je gasten uitzinnig maakt. Wij voorzien je ook van een digitaal PR-pakket zodat je lekker veel publiek kunt trekken.

Een Comedy Show of Cabaret Optreden voor een besloten gezelschap
Ben je van een bedrijf, een vereniging of vier je iets met familie en vrienden? Onze Comedy Show & Cabaret Optreden is overal inpasbaar. Behoefte aan een kortere show van bijvoorbeeld 30 a 60 minuten? Dat kan ook. Wij geven het uitje of viering een extra dimensie met stand up comedians en cabaretiers. Speciale gelegenheid? Is er maatwerk nodig? Onze comedians schrijven desgevraagd ook comedy op maat. Voor de besloten show kunnen wij zo nodig ook een showlocatie regelen.

De stand up comedians & cabaretiers
Wij hebben een groot bestand aan stand up comedians & cabaretiers. Sommigen ken je wellicht van TV of het theater. In ieder geval kun je rekenen op een professionele show met succesgarantie. Neem eens een kijkje in ons bestand als je er aan zit te denken om een comedian of cabaretier te boeken.

Kosten Stand Up Comedy Show of Cabaret Optreden
De kosten van de show hangen af van je wensen. Hoeveel comedians en cabaretiers wil je? Heb je specifieke artiesten in gedachten? Wat is de totale tijdsduur van de show? Wat is de datum en plaats? Neem contact op met een van onze medewerkers of mail naar info@comedyspot.nl en wij laten je direct weten wat de kosten zijn.

Onze comedy show met comedians en een Master of Ceremonie (MC) zijn al te boeken vanaf € 650,00

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl