Komische Stewardessen

Maak van je feest of viering een heuse vliegreis met de Stewardessen van A.A.S Airlines

Verrassende en komische ‘touch’ met onze Stewardessen
Stel je voor. Je hebt een bedrijfsuitje, verjaardag, bruiloft of andere viering. Het speelt zich allemaal af op een besloten locatie. Toch wil je de gasten het gevoel geven dat ze een bijzondere reis maken. Dat kan dus met onze Stewardessen van A.A.S. Airlines. Zij geven jouw event een komische en verrassende ‘touch’. Dus ‘fasten your seatbelts’ want we stijgen nu op!

Ontvangst door onze Stewardessen
Net als bij een vliegreis worden alle gasten bij de deuropening ontvangen door onze stralende Sterwardessen. Maar pas op, ze zijn niet zo gereserveerd als de doorsnee stewardess. Welnee, dit zijn pittige dames die hun mondje klaar hebben. Het zijn lekkere babbelaars vol met verhalen over hun reizen en ervaringen. Reken dus maar op een paar sterke anekdotes van deze komische typetjes.

De Stewardessen maken van routinehandelingen een feestje
Voorspelbare taken zoals het ontvangen van mensen, de garderobe, het uitdelen van pasjes of het rondbrengen van drankjes worden nu hilarisch. Deze traditioneel standaard  gebeurtenissen worden door onze Stewardessen zo komisch uitgevoerd dat het een act op zich is. Dit wordt dus lachen. Daarbij zullen je gasten deze happening niet snel meer vergeten. Heb je nog meer taken voor onze Stewardessen? Laat het ons weten.

Stewardessen geschikt voor elke happening
Deze komische dames zijn inzetbaar voor elke gelegenheid die snakt naar originaliteit en humor. Je feest of event hoeft dus niet plaats te vinden in een vliegtuig, want de charme van de Stewardessen is inzetbaar voor elke setting. Van personeelsfeest tot verjaardag en van bruiloft tot bedrijfsborrel. Ook zakelijke of thematische gelegenheden zoals congressen, beurzen, symposia en festivals zijn bekend landingsterrein voor onze grappige Stewardessen.

De Stewardessen boeken
Neem contact op met Comedy Spot en we spreken jouw event door en daarna maken we een mooi prijsje voor u. Hier komen de Stewardessen van A.A.S. Airlines!