Krankzinnige Kok

Krankzinnige Kok is niet alleen topchef maar ook een maf typetje!

Krankzinnige Kok om smakelijk mee te lachen!
Deze kok is een bewezen acteur met improvisatievermogen. Met dienblad en al beweegt hij zich voort door het aanwezige volk. Met zijn Italiaanse accent maakt hij gezellige praatjes en overspoelt hij het volk met grappige anekdotes en weetjes. Het blijft lang gissen of dit gewoon een echte rare kok is of een feilloos gespeeld typetje. Het laatste dus, maar veel aanwezigen zullen lang twijfelen. Dat is natuurlijk hilarisch, want vandaag is Krankzinnige Kok de ‘talk of the town’.

Verschillende rollen van Krankzinnige Kok
Krankzinnige Kok kan rondlopen als bediende, als zeg maar gedegradeerde kok die de afwezige obers moet vervangen. Dat zal veel komische anekdotes van zijn kant opleveren. Ook is het mogelijk om Krankzinnige Kok aan het werk te zetten achter het buffet en van daaruit zijn geestige improvisaties op de gasten los te laten. Of zoekt u meer een type gastheer, die als Kok des huizes de mensen op ludieke wijze verwelkomt. Het kan allemaal met deze verstrooide en entertainende kok.

Krankzinnige Kok, vijf sterren entertainment
Deze komische kok is dan wel geen 5-sterren kok, maar zeker wel een 5-sterren entertainer. Zijn acteerwerk is aanstekelijk en de aanwezigen krijgen geen genoeg van zijn smeuïge verhalen. Zijn komische typetje zette hij al op tal van events neer. Op bedrijfsfeest, congres, beurs, personeelsuitje, verjaardag en andere vieringen. Krankzinnige Kok kunnen we met recht een smaakmaker noemen!

Boekingen Krankzinnige Kok
Deze komische acteur is flexibel inzetbaar. Mail of bel ons voor zijn beschikbaarheid en een prijsindicatie. De exacte kosten kunnen we berekenen zodra we je wensen kennen. Hoe lang wil je onze komische Kok inzetten? Waar vindt de happening plaats en is er nog maatwerk nodig? Met maatwerk bedoelen wij een verhaal speciaal gericht aan de aanwezigen. We horen het graag van je!

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube