Lachworkshop

de grote kracht van lachen en humor

Door te lachen ontspan je en raak je met elkaar verbonden. En wie kan er nou geen ontspanning en vrolijkheid in zijn leven gebruiken? Boek daarom een paar hilarische uurtjes lachen met onze lachcoach. Verras je zelf en je groep met de  lachworkshop. In elke woonplaats en voor elk tijdstip te boeken bij ComedySpot.

De lachworkshop: het verloop
Bij binnenkomst worden jullie verwelkomd door onze lachcoach. Deze lachdocent is een meester in het lachen en kenner van lachtherapie. Eerst hoor je op geestige wijze waar lachtherapie vandaan komt. Daarna is het natuurlijk tijd om de kunst van het lachen ook echt met zijn allen in de praktijk te gaan brengen. Met onze lachcoach zul je stap voor stap luider lachen. Via de lachoefeningen en ademhalingsoefeningen wek je het gelukshormoon endorfine op. Een garantie voor succes!
Echt lachen toch!!

De voordelen van onze lachworkshop
Behalve dat je met je groep iets unieks meemaakt ga je lichamelijk en mentaal volledig ontspannen. Door middel van uitgekiende oefeningen leer je de kunst van het ‘echt’ lachen. Gewoon lachen om niets, zonder dat daar voorspelbare moppen bij aan te pas komen. Gewoon dubbel liggen, buikpijn van het lachen krijgen en onophoudelijke meligheid. Heerlijk toch!

Een lachworkshop voor iedereen
Eigenlijk is de lachworkshop voor iedereen geschikt. Zowel volwassenen, kinderen en ouderen. Of je elkaar nu heel goed kent is niet van belang. Het is zeker een ideale manier om elkaar beter te leren kennen en verbonden te raken. Daarom ideaal als onderdeel van een bedrijfsjubileum, themadag, afdelingsuitje et cetera. Ook voor een vrijgezellenuitje zou je je geen betere invulling kunnen wensen dan een lachworkshop. Lachend je huwelijk tegemoet, hoe kan het beter?

De lachworkshop boeken
Deze onvergetelijk lachworkshop kun je eenvoudig boeken. Bel ons of stuur ons een e-mail me de gewenste datum en het aantal personen. Daarna reageren wij direct met een aantrekkelijk voorstel. Hoe groter je groep hoe voordeliger wij de lachworkshop kunnen aanbieden!