Johan van Gulik

Boek Johan van Gulik als je happening een flinke dosis humor nodig heeft. Van Gulik is gevat, hilarisch, geestig, komisch en onvergetelijk. Zijn opening is even sterk als verrassend. Al na de eerste minuut ben je om en wil je alleen maar meer. Bekend van televisie, van onder andere Jensen, Jörgen Rayman en The Comedy Factory.

Johan van Gulik Amsterdamse comedian in pure vorm
Zelfs als zou je een hekel hebben aan ‘020’ dan ga je nog van hem houden. Zijn tongval is herkenbaar en zijn verschijning is ronduit hilarisch. Hij raakt je, pakt je in en verleid je. Van Gulik is in ‘real life’ een pure verleider, maar als stand up comedian zeer zeker ook. Ruwe bolster, blanke pit en een hart van goud. Met zijn Amsterdamse humor betovert hij een bomvolle zaal of een klein gezelschap. Zijn comedy show past immers in elke setting.

De comedy show van Johan van Gulik…. een impressie
Zijn grappen en gedachten zetten het publiek telkens weer op het verkeerde been. Wat een mededeling lijkt, mondt uit in een hilarische clou. Van Gulik staat bekend om zijn tovenarij met woorden. Iconisch zijn z’n conferences waar hij woorden en namen door elkaar husselt zodat ze een samenhangend verhaal opleveren. Hij tilt de oeroude woordgrap naar een hoger plan. Heb je al een beeld? Ach, je begrijpt het pas als je er bij bent…

Welke comedy shows doet Johan van Gulik?
Van Gulik kun je boeken bij Comedy Spot als solo act of als onderdeel van een line-up show. Zoals bijvoorbeeld onze Stand Up Comedy show, Comedy Dinner Show of Theaterdiner. Omdat van Gulik een man van het volk is sluit hij aan op alle doelgroepen. Boek hem voor je personeelsuitje, verjaardagsviering, bedrijfsborrel of vrijgezellenfuif. Deze veelgevraagde en populaire stand up comedian is druk bezet dus plaats je optie nu!

Johan van Gulik: boekingen
Bel voor boeking naar Comedy Spot. Geef graag duidelijk aan hoe lang de speelduur van de comedy show moet zijn en voor welke datum en woonplaats de comedy show bedoeld is. We gaan er een hilarisch feestje van maken!

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube