Reinier Meijer

Stand up comedian en Amsterdammer ten voeten uit. Zijn grappige tongval en zijn verwondering over vreemde mensen vormen zijn hilarische comedy act. Door zijn ogen begint het fascinerende gedrag van mensen je ook steeds meer op te vallen. Reinier Meijer weet met zijn toegankelijke grappen iedereen in een lachstuip te krijgen. Deze Amsterdammer spreekt alle soorten doelgroepen aan. Zijn herkenbare grappen wisselt hij af met snedige improvisaties waardoor er een fijn ritme in zijn comedy show komt. Reinier Meijer windt er overigens geen doekjes om. Zijn humor en observaties zijn dikwijls confronterend maar daarom ook juist extra hilarisch.

Reinier Meijer en zijn comedy show
De onderwerpen en thema’s waarmee Reinier Meijer spot zijn divers. Van de man-vrouw-relatie schakelt hij weer soepel over naar de merkwaardige gewoontes van mensen die hij ontmoet. Het menselijke gedrag fascineert hem en staat daarom centraal. Deze verwondering is de rode draad van zijn unieke grappen en onvergetelijke verhalen. Met Reinier zit je tot het eind van je comedy show geboeid te luisteren en je krom te lachen.

Reinier Meijer tourt door Nederland en België
Reinier is buiten theaters en schouwburgzalen ook te vinden in gezellige kroegen, festival of andere events. Zijn specialiteit is comedy op maat voor de zakelijke markt. Grote en kleine bedrijfsoptredens vullen zijn agenda. Zo doet hij vaak maatoptredens waarbij hij een comedy show op maat voorbereidt voor een speciaal besloten gezelschap. Dat geeft je bijeenkomst natuurlijk een extra touch.

Reinier Meijer, comedy show, headliner of MC
Naast het spelen van zijn comedy show als headliner is Reinier Meijer ook te boeken als Master Of Ceremony (MC). Als MC is hij de host die de show komisch aan elkaar babbelt. Dat is voor Reinier een koud kunstje want hij is ook dikwijls Quizmaster bij quizshows. Noem Reinier Meijer maar gerust een hilarische duizendpoot!

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl