Gabber Chickies

Laat de de Gabber Chickies jouw avond hosten! Onder hun hilarische begeleiding gaan de voetjes van vloer!

Deze grappige typetjes zijn lekkere ordinaire meiden! Ze nemen geen blad voor de mond en zitten vol met grappige uitspraken en verhalen. Hun specialiteit: zij zorgen dat iedereen aan het feestje meedoet. Zo aanstekelijk zijn de Gabber Chickies! De tongval van deze entertainers is hilarisch en je ligt al in een deuk als je ze ziet binnenkomen. Ga lekker los met de Gabber Chickies!

Wat doen de Gabber Chickies?
Deze geestige typetjes weten een extra humoristische boost te geven aan je bedrijfsuitje, je personeelsfeest, verjaardag of bruiloft. Ze zijn inzetbaar als bizarre presentatrices die de mensen aanmoedigen om lekker los te gaan op de dansvloer. Op verzoek kunnen zij ook een organisatorische rol vervullen zoals het rondbrengen van drankjes, wat ook weer een ludieke wending kan geven en je gasten kan verrassen. Weet je wat ook leuk is? Als de Gabber Chickies zich gewoon tussen het publiek mengen en doen alsof ze een van de gasten zijn. Alsof zij de hoofdpersonen (jarige of bruidspaar) persoonlijk kennen. Dit zal tot veel verwarring en hilariteit leiden! Lachen gegarandeerd!

Entertainende typjes voor besloten of publiek event
De Gabber Chickies zijn een van de vele typetjes die een heerlijke absurde rol kunnen spelen op jouw event. Dit kan een zakelijk uitje zijn van bedrijf of directie, maar ook een particuliere viering. Denk daarbij aan een vrijgezellenuitje, verjaardag of bruiloft. Ook voor events met een openbaar karakter zijn onze entertainende typetjes, zoals de Gabber Chickies, een hilarische aanvulling. Een congres, beurs of festival kan hiermee een extra cachet krijgen.

Komische typetjes boeken
Boeking van onze komische typetjes is heel eenvoudig. Mail of bel ons en laat ons weten wat de bedoeling is van je event en wat je verwacht van onze komische typjes. Wij nemen de situatie met je door en geven je een kostenindicatie. Daarna gaan we aan de slag om je event een groot succes te maken met deze hilarische entertainers!

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube