Comedians & Cabaretiers Inhuren

Heb je een bedrijfsfeest, personeelsuitje of ander besloten event? Of organiseer je als horecalocatie of club een openbare comedy show voor je gasten? Luister deze feestelijke uurtjes op met een act van een van onze topcomedians! De optredens van onze stand comedians en cabaretiers zijn geschikt voor elke soort viering, uitje of event.

Wie zijn de comedians?
Comedy Spot beschikt over een enorm bestand aan professionele stand up comedians die je kunt inhuren. Zowel Nederlandse, Vlaamse als Engelstalige comedians en cabaretiers. Velen zijn bekend van televisie en traden op in programma’s zoals: The Comedy Factory, De Lama’s en de televisieshows van Jörgen Raymann. Ook wonnen zij toonaangevende prijzen zoals Cameretten en de Culture Comedy Award. Kijk hier voor een overzicht van comedians en cabaretiers die in Nederland en België actief zijn.

Comedy Spot garandeert dat een comedian of cabaretier hilarisch, origineel en entertainend is en we hebben natuurlijk verschillende smaken. Hou je van een comedian die improviserend en uit de losse pols is? Of zoek je vooral een dynamisch type die je overspoelt met geestige tirades? Of zat je meer aan een droogkloot of zelfs een muzikale act te denken? Zoek je een grappenkanon of een cabaretier met conferences en geestige liedjes? We denken graag met je mee…

Waarom een stand up comedian inhuren bij Comedy Spot?
Onze comedians en cabaretiers weten door hun grote ervaring, expertise en kwaliteit elke zaal te bespelen en elk publiek naar hun hand te zetten. Niet alleen beschikken zij over originele en verrassende acts vol grappen, ook zijn zij meesters in het improviseren met de zaal. Sommige van deze comedians zijn gespecialiseerd in maatwerk. Zij kunnen een act voorbereiden die volledig aansluit op jouw bedrijf, vriendengroep of ander gezelschap. (Zie ook Comedy op maat).

Hoe lang duurt de act van een comedian?
De tijdsduur van een comedy show van een comedian varieert. Je kunt een comedian inhuren voor een act van 15 minuten tot een volledige comedy show van 90 a 120 minuten. Advies op maat nodig? Dit is ons vak dus wij nemen jouw show graag met je door. Comedy Spot is bekend met alle facetten van een succesvolle Comedy Show en daarom weten wij hoe wij de perfecte setting kunnen creëren.

Wanneer kan ik een comedian boeken?
Onze comedians zijn te boeken op elke datum en tijdstip naar keuze. Door ons enorme bestand kunnen wij gemakkelijk meerdere opdrachtgevers tegelijk bedienen. Je kunt ons elke dag bellen of mailen om je boeking te doen.

Waar kan ik een comedian boeken?
Ook kun je zelf bepalen op welke locatie je de comedy show  van onze comedian wilt houden. Kies je voor een comedian op jouw locatie of laat Comedy Spot een sfeervolle locatie buiten de deur regelen.

Comedians en cabaretiers die betaalbaar zijn
Je kunt onze acts boeken met de tijdsduur die je zelf voor ogen hebt. Natuurlijk is een korte act goedkoper dan een langere act. Wij doen je een aantrekkelijk aanbod zodat je een betaalbare show boekt. Voor een indicatie bel of mail Comedy Spot. Wij vernemen graag wat het aantal personen is, voor welke datum de boeking is, wat de gewenste speelduur is en of je een specifieke comedian/ cabaretier wenst. We mailen je direct daarna een prijsopgaaf.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube