Comedians & Cabaretiers

 

De Beste Comedians & Cabaretiers boek je voordelig en snel

Bij Comedy Spot boek je een hilarische comedian of cabaretier. Of zoals je wilt meerdere comedians die samen een avondvullende show vullen.
Een aantal van onze comedians en cabaretiers is bekend van televisie. Door ons grote bestand aan comedians is de keus enorm. Zoek je een grappenkanon of een cabaretier met conferences en geestige liedjes? Kom je er niet uit? We geven je graag ons deskundig advies zodat je de comedians of cabaretiers krijgt die het best bij jouw gezelschap passen. Zie hier een totaal overzicht van comedians en cabaretiers.


Garantie op kwaliteit comedians en cabaretiers

Kwaliteit en een hoog niveau staan bij ons voorop. Comedy Spot garandeert dat een comedian of cabaretier hilarisch, origineel en entertainend is en we hebben natuurlijk verschillende smaken.
Hou je van een comedian die improviserend en uit de losse pols is? Of zoek je vooral een dynamisch type die je overspoelt met geestige tirades?
Of zat je meer aan een droogkloot of zelfs een muzikale act te denken? We denken graag met je mee…
Comedians en cabaretiers die betaalbaar zijn
Je kunt onze acts boeken met de tijdsduur die je zelf voor ogen hebt. Natuurlijk is een korte act goedkoper dan een langere act.
Wij doen je een aantrekkelijk aanbod zodat je een betaalbare show boekt. Voor een indicatie bel of mail Comedy Spot.
Wij vernemen graag wat het aantal personen is, voor welke datum de boeking is, wat de gewenste speelduur is en of je een specifieke comedian/ cabaretier wenst. We mailen je direct daarna een prijsopgaaf.

Comedians en cabaretiers voor elke gelegenheid en gezelschap

Onze artiesten zijn door hun jarenlange ervaring bekend met elke soort gelegenheid. Van openbare shows in theater, kroegen en festivals tot besloten optredens bij personeelsfeest, bedrijfsborrel, verjaardagviering en vrijgezellenuitje.
Wij entertainen jong en oud, van puber leeftijd tot hoog bejaard. Het is altijd lachen bij Comedy Spot! Zoek je een comedian of cabaretier op maat?
Maak je wensen bekend en we zorgen dat je een comedian ontvangt met een optreden dat helemaal is afgestemd op jouw gelegenheid.
adres

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

telefoon

020 7009439