Roast Workshop

Neem bij de Comedy Roast Workshop elkaar eens op hilarische wijze op de hak!

Onze Comedy Roast Workshop is ideaal als de mensen uit jouw gezelschap elkaar goed kennen. Bij deze hilarische workshop ga je namelijk grappen maken over elkaar. Ook kunnen de grappen gaan over je bedrijf, vriendengroep of over het hele gezelschap. Het doel van deze Roast Workshop is om in een gezellige en vertrouwde setting met elkaar humor te delen en te leren!

Wie geeft de Roast Workshop?
Onze begeleider is een ervaren Stand Up Comedian. Iemand die dus gepokt en gemazeld is in het theatervak en dikwijls een cursus humor geeft. Van deze comedykenner leer je de beginselen van stand up comedy. Wanneer is een grap leuk en waar moet een goede grap aan voldoen? De basis van deze cursus humor is nodig om straks samen met je gasten een komische Roast neer te zetten..

Wat is een Roast?
Een roast is een stukje live comedy waarbij de comedian iemand of meerdere personen op een komische manier eens goed de maat neemt. Bekend voorbeeld is de Amerikaanse Correspondents Dinner waarbij de president de media en andere personen op de hak neemt. Aansluitend wordt ook de president door een bekende comedian op de korrel genomen. In Nederland kennen we roasts van comedians als Peter Pannekoek, Martijn Koning, Jan Jaap van der Wal en Dolf Jansen die rond de verkiezingen regelmatig politici roasten.

Waarom kiezen voor de Comedy Roast Workshop?
Alle voordelen op een rijtje. Ten eerste is de Roast Workshop leerzaam. De kennis over grappen maken kun je nog je leven lang gebruiken. Daarbij lach je je krom, want grappen over bekenden zijn altijd raak en onvergetelijk. Een ideale manier dus om sfeer en humor in je feest, viering op speciale dag te brengen. De Roast Workshop is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenuitje of viering. Eigenlijk alle gelegenheden waarbij een bijzonder personen centraal staan…

Verloop van de Comedy Roast Workshop
In het kort ziet deze cursus humor er zo uit:
– Inleiding en uitleg Stand Up Comedian
– Teamindeling en opdracht
– Schrijfsessie met hulp van Stand Up Comedian
– Time to Roast! Komische optredens van en voor elkaar
– Feedback van Stand Up comedian en aansluitende evaluatie

Prijs van Roast Workshop
De prijs varieert en komt tot stand door een aantal gegevens. Zoals: het aantal personen van je gezelschap, de stad en locatie waar het plaats vindt, of er techniek aanwezig is op de locatie of dat wij voor de technische benodigdheden zorgen (microfoon en versterking). Neem contact met ons op en wij geven je direct een indicatie van de prijs.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube