Bert Kleijweg

Dat Bert Kleijweg een authentieke Hagenees is dat heb je na drie woorden al door. Zijn tongval is op zich al geestig. Tel daar zijn rake verhalen en gevatte grappen bij op en je hebt een comedy show die als een huis staat. Kleijweg stapelt zijn grappen op als een heerlijke stapel pannenkoeken. De comedy act van deze Hagenees is lekker informeel en ongedwongen.

Bert Kleijweg op TV
Onze Haagsche Bert is tegenwoordig ook bekend van TV, namelijk van het programma ‘Oh oh Besitas’. Maar nog voor de successen van ‘Oh oh Besitas’ was Kleijweg al actief als stand up comedian. Zijn snedige en droogkomische comedy show had hij al op vele plekken in het land gespeeld nog voordat hij Jeroen Pauw aanschoof. Zijn populariteit neemt met zij TV-carrière nu met de dag toe.

Een comedy show van Bert Kleijweg
Bert weet als stand up comedian het burgerlijke leven grappig in kaart te brengen. Hij strooit met herkenbare voorbeelden uit zijn eigen leven. Vrouw, kinderen en collega’s moeten het allemaal ontgelden, maar hijzelf niet het minst. Kleijweg deinst niet terug voor een onvervalste portie Haagsche zelfspot. Je moet immers ook ‘om je eiguh kennuh lachuh’. Ook de gehaaste samenleving en de multiculturele maatschappij worden door Bet Kleijweg op de korrel genomen. Met zijn relaxte stijl maakt hij van elke zaal een gezellige huiskamersfeer.

Bert Kleijweg, boekingen
Je kan Bert Kleijweg boeken als stand up comedian met solo-act of als onderdeel van een line-up. Ook als smaakmaker bij onze Stand Up Comedy Show, Comedy Dinner Show of theaterdiner is Bert inzetbaar. Door zijn herkenbare stijl komt hij bij elk type publiek direct binnen. Zijn comedy show is toegankelijk en tot he point. Geknipt voor een theater of festival, maar ook in de kroeg komt Kleijweg volop tot zijn recht. Jong en oud sluiten hem in het hart. Zijn hilarische mopperende stijl wordt door velen zeer gewaardeerd. Boek Bert Kleijweg vandaag nog op 06-45610661 of via info@comedyspot.nl

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube