Workshop Plat Haags

Heb je zin om ‘lekkah Haags te lulleh?’ Beleef deze boeiende en hilarische Workshop  Plat Haags samen je gezelschap

Wat gebeurt er bij de Workshop Plat Haags?
Met je besloten gezelschap word je opgewacht door onze Hagenees en deskundige van het Haagse dialect. We kennen allemaal het bekakte Haags van onze koning, maar plat Haags is natuurlijk veel aanstekelijker en lolliger. Onze Hagenees gaat je met zijn overduidelijk Haagse tongval een aantal hilarische anekdotes vertellen. Zijn verhaal gaat niet alleen over de taal maar ook over cultuur en gewoontes van deze stad achter de duinen. De Haagse humor zal je dus om de oren vliegen. Gaandeweg word je als deelnemer ook uitgedaagd om deze volkstaal te bezigen. Wanneer de Workshop voorbij is kunnen jullie een paar hilarische typetjes neerzetten, a la Koot & Bie of Koefnoen.

Voor wie is de Workshop Plat Haags?
Eigenlijk voor elke kleine of grote groep die op een humoristische wijze meer van deze grappige taal en cultuur wil leren. Prima geschikt als workshop voor een zakelijk gezelschap, zoals een bedrijfsuitje of personeelsdag. Maar ook als informeel gezelschap, zoals vrijgezellenfeest of andere viering zit je met de Workshop Plaat Haags zeker goed. De Workshop kan in Den Haag plaats vinden maar dat hoeft zeker niet. Eigenlijk kunnen we de Workshop organiseren op elke gewenste locatie. Bijvoorbeeld je eigen locatie (thuis of bedrijfslocatie) of laat ons een ideale ruimte regelen in jullie stad naar keuze.

Prijs Workshop Haags
De prijs hangt af van je groepsgrootte en de vraag of je een eigen locatie hebt, of dat Comedy Spot de locatie gaat regelen. Ook kunnen we de Workshop voor jullie combineren met een driegangen diner in een stad naar keuze. Wij doen je graag een speciale aanbieding. Dus geef ons al je informatie door en we komen samen tot een betaalbare prijs en een heerlijk Haagse beleving.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

 

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube