Dinner Show

Onze Dinner Show;  Een bedrijfsuitje in een unieke sfeer

Deze Dinner Show is geschikt voor iedereen, van jong tot oud en vooral leuk als bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje maar ook als onderdeel van een familiedag of jubileum is onze Comedy Dinner show een ideale aanvulling! Kortom, geschikt voor iedereen die zich op en top wil vermaken en klaar is om te gieren en te brullen! Tijdens de Comedy Dinner show nemen wij je graag alle zorg uit handen. Bij binnenkomst staan de gedekte tafels al klaar en hoef je alleen nog maar aan te schuiven.

Wij beginnen de avond met een heerlijk driegangendiner. Dit diner bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht waarbij jullie deze keuze hebben uit vlees, vis en vegetarisch. Op deze manier zorgen wij ervoor dat niemand met een lege maag naar huis hoeft te gaan! Vervolgens is het tijd voor de ‘grande finale’ in de vorm van de Comedy Show. Tijdens deze show zullen onze van TV-bekende comedians je bekogelen met een spervuur aan grappen, verhalen en oneliners. Dit zorgt gegarandeerd voor een hoop hilarische en onvergetelijke momenten.

Verloop Comedy Dinner Show
Deze Comedy Show bestaat uit twee of drie Comedians en onze Master Of Ceremony? Deze Master Of Ceremony (MC) zal het spits afbijten en iedereen in de stemming brengen voor de eerste comedian. Onder een groot applaus en gejoel brengt de MC de comedians stuk voor stuk naar voren. Elke comedian heeft een goed gelikte comedy act.  Maar omdat comedy een echte live beleving is, kun je ook de nodige improvisaties en publieksinteractie verwachten. En stel je voor hoe verbindend het is om met jouw gezelschap samen te baden in een zee van lach… Want lachen is niet alleen gezond, maar zorgt ook voor teambuilding en een unieke onvergetelijke groepsbeleving! Het aantal comedians hangt af van je wensen qua tijdsduur van de show. Wij vullen de dinnershow vaak in met 1 MC en 2 comedians. Maar het is ook mogelijk met 1 MC en 3 comedians, voor een extra lange show… Door deze unieke formule is er sprake van een succesvol en onevenaarbaar lachfestijn!

Comedy Dinner Show op Maat
Kan de Comedy show ook op maat? Jazeker, onze comedians schrijven hun grappen graag speciaal voor jouw gezelschap en een gelegenheid naar keuze!
Verdienen bepaalde personen of onderwerpen het om extra in het zonnetje te staan? Misschien staat het diner wel in het teken van een bedrijfsthema, een opening of een afscheid van een collega?
Nadat je ons de nodige input hebt gegeven, eventueel via een voorbereidend gesprek, doen onze comedians de rest! Op die manier voorzien wij onze Dinner Shows van een ‘personal touch’ en dit leidt doorgaans tot extra hilariteit! Wanneer onze comedians deze herkenbare onderwerpen aanboren en de personen in kwestie benoemen, is dat extra olie op het vuur van de lach! Dit wil je niet missen!

 

Comedy Dinnershow op Locatie
Onze Comedy Dinnershow op eigen locatie? Heb je zelf een locatie en zie je onze comedy dinnershow wel zitten? Wij verzorgen onze comedy dinnershow graag samen met onze opdrachtgever op een locatie naar keuze. Wil je de Comedy Dinnershow als publiek event? Behalve voor bedrijven en exclusieve gezelschappen leveren wij de Comedy Dinnershow ook op publieke locaties. Diverse Grand Cafés, restaurants en andere organisatoren gingen je voor.
Wij brachten onze dinnershow onder andere naar Amsterdam, Rotterdam, Hilversum, Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Maar je kunt ons boeken in de rest van Nederland en België. Laten we samen lachen!

Ben je op zoek naar juist een spannend groepsuitje met een diner? Misschien is dan een moorddiner iets voor jou?

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube