Tonprater

Een Tonprater of een buutreedner is natuurlijk een populair en nostalgisch fenomeen in het Zuiden en Oosten des lands. Maar Comedy Spot werkt er hard aan om het tonpraten ook gemeengoed te maken in de andere provincies.

Een Tonprater voor besloten of openbare events
Voor een besloten event zoals een bedrijfsfeest of themadag zijn onze tonpraters uiteraard een fantastische aanvulling. De typetjes en verhalen die zij neerzetten zijn hilarisch, melig en bijzonder geestig. Bovendien leent het tonpraten zich prima om maatwerk te leveren. Zo verwerken onze tonpraters grappen en anekdotes in hun verhaal die te maken hebben met jouw feest of gelegenheid. Buiten de zakelijke markt zijn onze tonpraters ook te vinden bij bruiloften, verjaardagen of een huwelijks jubileum.
Ook voor openbare gelegenheden zoals een kroeg, eetcafé, restaurant, theater of dorpshuis kunnen wij een show met 1 of meerdere tonpraters leveren. Ook buiten carnavalstijd!

Welke tonpraters zijn er?
Ons bestand aan humoristen is bijzonder groot. Elke tonprater heeft meerdere acts in zijn of haar repertoire. Dus ook daarin heb je keuze. Ook de lengte van hun acts en sketches variëren, daarom is het fijn om van u te weten hoeveel speeltijd je in het programma gereserveerd hebt voor het tonpraten. Is er een bepaald type dat je in gedachte hebt? Of laat ons een uitgekiend voorstel op maat doen.

Tonprater op maat
Onze tonpraters zijn ook goede schrijvers en kunnen heel goed hun bestaande acts aanpassen naar jouw gelegenheid. Het optreden wordt extra hilarisch wanneer sommige personen van het gezelschap benoemd worden. Dat geeft natuurlijk een enorm verrassend effect. Onze tonpraters zin niet alleen hilarisch maar ook maatgericht en grote improvisators.


Prijzen tonprater
De prijzen van de optredens verschillen per tonprater. Ook speelt het mee hoe lang de act moet zijn en of het nodig is om maatwerk toe te passen. Is het nodig om de act nog extra te herschrijven naar jouw feest, viering of event? Zodra we een beeld hebben van je wensen kunnen we je een scherpe aanbieding doen die zeker de moeite waard is.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl