Marlon Kicken

De meest goedlachse stand up comedian uit Brabant. Een vaste gast in onze comedy shows. Als comedy act of als host weet hij altijd de harten van de mensen te veroveren. Zijn sympathieke uitstraling gecombineerd met steengoede verhalen zorgen altijd voor een feest van de lach.

Marlon Kicken, bio en carrière
Zijn carrière nam een vlucht toen hij de Culture Comedy Award won. Daarna ontwikkelde hij zich tot veelgevraagd stand up comedian bij comedy nights in cafés, theaters en festivals. Later schopte de knuffelbare Marlon Kicken het zelf tot Prins Carnaval van zijn woonplaats Aarle-Rixtel!

Marlon Kicken, zijn comedy show
Marlon Kicken is een geëngageerde en gevatte stand up comedian. Met een volwassen blik becommentarieert hij de wereld om zich heen. Zijn eigen leven is alleen al een bron van inspiratie.  Adoptie en het opgroeien in Aarle-Rixtel zijn steevast hilarische onderwerpen die terugkomen. Als hij praat over zijn avonturen is het net alsof je er zelf bij bent.  Zonder grof te zijn slaagt Marlon Kicken erin om zijn publiek de tijd van hun leven te geven. Met zijn aangename en meeslepende manier van vertellen is er altijd sprake van een fraaie opbouw in zijn show. Je waant je met Kicken al gauw in een fijne huiskamersfeer, hoe groot de zaal ook is. Zijn steengoede verhalen lopen vanzelf over in rake improvisaties. Bij zijn publieksinteractie krijgt hij de lachers op zijn hand zonder de persoon in kwestie hard aan te pakken. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt.

Boekingen voor Marlon Kicken
Bij Comedy Spot kun je Marlon Kicken boeken als stand up comedian. Maar hij is ook te boeken als cabaretier, want hij heeft zelfs een avondvullende show voor de theaters. Ook is hij in te huren als tonprater, een fenomeen dat in het Zuiden van het land zeer populair is. Last but not least is Marlon Kicken ook een hele fijne host, of zoals wij dat noemen: Master Of Ceremony. Hij weet als geen ander de avond sfeervol en geestig aan elkaar te babbelen.

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl