Adam Fields

Met Adam Fields krijgt elke comedy show een fijne ambiance. Deze komische Britse comedian heeft bij vele Comedy Nights zijn naam gevestigd. Met zijn aanstekelijke glimlach brengt hij hilarische observaties en humor vol verwondering. Vanaf zijn eerste minuut hang je aan zijn lippen. Dit krijgt hij voor elkaar door hilarische grappen en sterke improvisaties aan elkaar te verbinden. Zijn aanpak blijkt een toprecept voor elke comedy show!

Adam Fields, Engelstalige comedian voor de lage landen
Als Engelstalige stand up comedian kun je Adam inzetten voor elk soort comedy show. Voor Nederlandstalig publiek is hij prima volgen. Zijn grappen en vocabulaire zijn toegankelijk en afgestemd op Nederlanders en Belgen. Het is voor ‘autochtonen’ juist zo leuk dat een echte Brit onze Nederlandse gebruiken eens flink aan de kaak stelt. Zowel de Hollandse muziekcultuur als onze zuinigheid weet hij op grappige wijze te becommentariëren.

Adam Fields en zijn comedy show
Zijn originele kijk op het leven zet je aan tot nadenken en laat je niet meer los. Behalve pure onzin-onderwerpen bespreekt Adam Fields ook actuele en maatschappelijke thema’s. Zijn relativerende insteek zorgt voor veel hilariteit en tal van lachsalvo’s….

Adam Fields, comedy show of Master Of Ceremony
Fields zette ooit zijn eerste stappen op het podium als improv comedian. Van daaruit nam hij de sprong naar standup. Het improviseren was een prima ervaring die hij invoegde in zijn act als stand up comedian. Bij diverse comedy night bekwaamde hij zich als Master Of Ceremony en werd daarmee een van de meest gevraagde MC’s van de lage landen. Het liefst speelt deze Brit zijn comedy show als act of als afsluitende comedian van een comedy night. Overigens is Adam Fields ook een specialist in het schrijven van comedy op maat. Zijn maatwerk is geknipt voor je bedrijfsoptreden, je verjaardag, bruiloft andere besloten gelegenheid. Adam Fields will rock you!

Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

020 7009439

info@comedyspot.nl