Our Blog

Comedy Show Publieke Werken

4 april is er weer een Comedy Show in Café Publieke Werken in Breda. Als speciale gast zal niemand minder dan Roel C. Verburg aantreden. Hij is onder andere bekend van Padoem Patsss en van diverse YouTube-hits. Na de pauze zal hij als Headliner een extra lange comedy-act ten tonele brengen.
Publieke Werken geldt al meer dan 15 jaar als de hotspot van Breda als het om onvervalste stand up comedy shows gaat. Vele vaste gezichten uit de wereld van de comedy verrijkten de line-ups van deze terugkerende Comedy Shows. Deze unieke comedy avond start op 4 april om 20.30 uur.
Comedy Spot reist namelijk niet alleen rond om bedrijfsoptredens in het land te vervullen, maar wij zijn met onze comedians ook te vinden in openbare shows in het land. De Comedy Night in Breda is daar een goed voorbeeld van. In een gezellige kroegsetting en voor een goed gevulde zaal geven 4 stand up comedians een afwisselende en hilarische show.
De avond wordt gehost door de Master Of Ceremony genaamd Nigel Williams. Deze Vlaamse Brit is in België een graag geziene gast. Sinds 2000 is hij daar actief en met zijn cabaretprogrammas’s en zijn deelname aan diverse comedy show. Ook was hij dikwijls te zien op de Vlaamse televisiezenders. Als MC zal hij de avond in Breda geestig aan elkaar praten de gasten in de stemming brengen.
Voor de pauze worden de comedians Tom Montfrooy  en Rachid Larouz. Beiden reizen al tal van jaren door Nederland en België om mensen te vermaken met hun comedy-acts. Tom Montfrooy is de kersverse finalist van het prestigieuze Cameretten Festival. Rachid Larouz is bekend als side-kick bij diverse programma’s van Jörgen Raymann. Na de pauze is het de beurt aan de hoofdact: Roel C. Verburg.
Het mooie van een Comedy Night is dat elke comedian weer zijn eigen verhaal en visie op een zijn eigen unieke manier brengt. Dit maakt de show gevarieerd en elke keer weer verrassend.

Neem contact met ons op!

Leave A Comment
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube