Our Blog

Dag van de Lach 2017 in Hoorn

Zondagmiddag 19 februari: de Dag van de Lach in Hoorn. Na het succes van 2016 dit jaar weer herhaald. De leukste kroegen uit Hoorn worden omgebouwd tot gezellige theatertjes waar onze stand up comedians het publiek in Hoorn gaan vermaken. Een viertal comedians zal drie maal een solo comedy show uitvoeren voor steeds weer andere toeschouwers.
Als publiek wandel je van kroeg naar kroeg om elke keer weer om een andere stand up comedian te lachen. Een heerlijke comedy tour door Hoorn dus! Je maakt niet alleen kennis maken met  verschillende bijzondere stand up comedians, maar je ontdekt ook steeds weer een andere gezellige kroeg in Hoorn.
Vorig heette dit comedy festival De Nacht van de Lach, maar vanwege het gezellige zondagse karakter dit jaar omgetoverd tot Dag van de Lach. De eerste comedy shows vinden plaats om 15:30, de volgende om 16:30 en de laatste om 17:30. Zo kun je bij de Dag van de Lach in Hoorn zeker drie van de vier optredende comedians in actie zien!
Welke comedians kan ik zien bij de Dag van de Lach in Hoorn? Als publiekstrekker hebben we de gevierde : Roel C. Verburg. Bekend van tal van You Tube hits en van TV. Kent u Padoem Patsss? Een topact vol met stand up comedy en grappige gitaarliedjes.  Naast Roel C. Verburg komen bij de Dag van de Lach nog meer verrassende professionele comedians in actie. De bijzonder geestige Reinier Meijer uit Amsterdam, Edo Berger met sterke improvisaties en de gevatte Fabian Franciscus uit Utrecht.
Dit viertal treedt op verspreid over de meest gezellige kroegen die Hoorn rijk is. Natuurlijk Het Huis Verloren, Café De Beiaard, Café Vièra en ook Café The Eighties verwelkomen onze comedians bij de Dag van de Lach in Hoorn.
Kaarten voor de Dag van de Lach zijn slechts 7,5 euro en kun je kopen via deze link: tickets.

Leave A Comment
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube