Our Blog

admin
0
Geen categorie

Comedy Night bij Cafe de Harmonie

Donderdag 25 en vrijdag 26 mei is het weer zover en organiseert WF Deals in samenwerking met De Harmomie twee Stand Up Comedy Avonden!!

Niemand minder dan de Stand Up Comedians van de Comedy Spot zullen hierbij de bühne betreden en jullie trakteren op een Comedy Show van top niveau.
De shows zullen beide zo’n drie kwartieren duren en wordt zoals altijd gehost door een van onze vaste MC’s ( master of ceremonies ).

Maar dit is niet nog alles, want ook geven wij tijdens deze Comedy Nights opstormend talent de kans om hun kunsten te vertonen. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een twee uur durende comedy avond vol grappen, oneliners en hilarische verhalen. Met een lege maag kan je natuurlijk niet lekker lachen, daarom staat er voorafgaand aan de Comedyshow twee heerlijke plates op het menu geserveerd waarbij jullie kunnen kiezen uit een kip saté of een hamburger, beide geserveerd met frites en verse salade.
Heb je al zin gekregen? Ga dan snel naar de site van WF deals en koop je ticket. Dit hilarische groepsuitje is ook erg geschikt als teamuitje, bedrijfsfeest of familieuitje.
Leave A Comment
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube